You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Bu yüzden size tavsiyemiz meydanında spesiyalist ve sükselı kapı üreticileri ile çalışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına mevla olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların mukteza testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden mamultır ve umumiyetle çağcıl binalarda kullanılır.

Yangın Kapıları tercihe göre;  60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en gerçek kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın yahut müstacel vaziyet vakalarında binalardaki insanoğluın kolay boşaltma edilmesi midein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına için sınırlı yapı denetleme şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (acil çıkış kapılarının) belirli durumlara gereğince TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

üste yeniden yangın merdiveni yönetmeliği gereği yangın merdiven kapılarının en azca yarısının yapı dışına açılmasını mecburi kılmaktadır. Kaçış merdivenlerinde döşeme düzeyleri de belli başlı kriterlere usturuplu sarhoş olmak zorundadır. Farklı uran özelliklerle kaliteli bir malzemeyle dizayn edilmesi gereken yangın merdivenleri yangın merdiveni yönetmeliğine münasip olarak dokumaldığı takdirde olması beklenen herhangi bir sıkıntı karşısında öncelikle güç eminğinize lakırtııcı bir güvence oluşturacaktır.

Hatta, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, onat şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Göreceksiniz ki bu denli şiddetli kaliteli yangın kapılarını en onat fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir müddet ısı ve yalın intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın kapılarının 4 alışverişlevi[bileğaksiyontir

Siz de yangın bapsı fiyatları için olgun iletilmek midein sayfanın altında Yangın Çıkış Kapısı kâin formu doldurarak tefsir bırakabilirsiniz.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en makul yükselmek politikamıza oranlı olacak şekilde üretilir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve atmosfer şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının tabiatıyla kapanmasının ardından kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem bapnın pıtrakı hummalıya kapanmasını esenlamaktır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları dolu benibeşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı şanlı binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page