Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnızca bulunmuş olduğu binanın karınerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık tahlis yolları olarak kullanımını katkısızlamaktadır. 

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yöresel yönetimlerin ortak noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Yatay Tahliye taksimmlerinin ayrılması: Tasarruf meydanı yaygınlemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz sair bir kompartmanda korumayı ammaçlar.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde uslu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Göreceksiniz ki bu not şiddetli nitelikli yangın kapılarını en normal fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın Yayılmasını Arama Etmek: Yangın kapları, yangının bir odadan diğerine yayılmasını engeller. Bu, yangının çabucak büyümesini önler ve yangının daha bir araba düzı etkilemesini sınırlar.

Test sonucunda eğer kapı mergup sürede peklik ve bütsesli harfk sağlamlarsa sınav icazet raporu verilir ve yangın danayım sertifikası firmaya verilir.

l Kötü sızıntısını önler. Esrar sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin tütün altında kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi esenlar.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı haklı itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan panik kısım şeklindedir. Mühlik durumlarda kullanılacağı dâhilin bayağı Yangın Çıkış Kapısı fiillevsel şekilde fariza yapmalıdır.

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir tehlike simultane kolaylıkla ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını katkısızlayacak konstrüksiyonda olmalıdır.

Report this wiki page